Intrebari frecvente

Sunt persoana fizica. Pot cumpara?

Nu. ProAer (proair.ro), in calitate de producator, se adreseaza exclusiv persoanelor juridice din domeniul ventilatiei industriale / comerciale. Va rugam sa aveti in vedere acest lucru in momentul in care ne contactati.

Oferiti consultanta pentru alegerea produselor?

Intrucat ne adresam profesionistilor din domeniul HVAC, consideram ca acest lucru nu este necesar. Oferim informatii si suport tehnic de specialitate proiectantilor, inginerilor si instalatorilor, insa nu realizam proiectarea sistemelor de ventilatie pentru beneficiari / clientii finali.

In cazul in care nu sunteti de specialitate si doriti realizarea unui sistem de ventilatie pentru spatiul dvs., va rugam sa va adresati unui proiectant de specialitate, iar pe baza devizului si listei de materiale sa achizitionati de la noi elementele necesare realizarii proiectului, avand astfel garantia functionarii unui sistem de ventilatie eficient.

Oferiti montajul produselor achizitionate?

In calitate de producator, suntem specializati exclusiv pe fabricatia unei game foarte variate de produse. Nu avem echipe proprii de montaj, insa, in functie de proiect, va putem recomanda companii specializate de montaj a sistemelor de ventilatie.

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Produsele afisate, dar care nu sunt in stoc, pot fi comandate in e-shop, insa nu acestea se executa si se livreaza exclusiv ulterior confirmarii platii integrale. Nu exista posibilitatea expedierii cu plata ramburs.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de e-mail office@proaer.ro