Transport si retur

Transportul produselor achizitionate.

Livrarea produselor se face contra cost, atunci cand volumul permite, prin societati de curierat, iar pentru comenzile mari, prin subcontractori (societati de transport).

In cazul in care in comanda aveti produse ce nu pot fi livrate prin curierat, nu este disponibila la finalizarea comenzii aceasta optiune. Produsele ce nu pot fi livrate prin curier au aceasta specificatie la descriere si in filtrul de produs.

Va rugam sa aveti in vedere, indiferent de modalitatea de transport, ca produsele, datorita volumului mare, nu pot fi ambalate corespunzator, intrucat nu exista cutii / paleti de dimensiuni mari. Asadar, pentru livrarea prin curier sau transportator terta-parte, nu acceptam observatii sau reclamatii referitoare la deteriorarea produselor.

Politica de retur

Nu acceptam returul produselor.

Fac exceptie produsele defecte sau necorespunzatoare, caz in care vom suporta cheltuielile de livrare ale produselor corecte si returul celor neconforme.

Baza legala

Intrucat acest e-shop este destinat exclusiv persoanelor juridice, conform legislatiei in vigoare, nu sunt obligatorii prevederile specificate la Cap. II si Cap. III din aplicarea prevederilor referitoare la Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Persoanele juridice nu se incadreaza in categoria consumatori, conform Cap. I, Art. 2, (1) lit. b).

Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor